Brugse Babbel over onderwijs

Zondag 16 juni om 11u

Brugge heeft een uitgebreid en kwalitatief onderwijsaanbod. Het lokale bestuur organiseert zelf ook onderwijs. Via flankerend onderwijsbeleid streeft men er bovendien naar de kwaliteit en de toegankelijkheid van het onderwijs te verbeteren. 

Verder neemt de stad actie rond een veilige en duurzame schoolomgeving. In een debat over onderwijs kan de thematiek van buitenschoolse kinderopvang niet ontbreken.

Moderator Doenja Van Belleghem gaat in gesprek met Chris De Loof die tot voor kort werkzaam was als onderwijsdeskundige op de dienst Flankerend Onderwijsbeleid van de Stad Brugge, Karel Scherpereel, directeur van basisschool OLVA De Meersen in Assebroek en raadslid, en Svitlana Musina, praktijklector verpleegkunde VIVES Hogeschool en coördinator Oekraïens educatief en creatief centrum Kryla. Het publiek heeft steeds de gelegenheid om vragen te stellen.

De 'Brugse Babbel' vindt plaats in Crowne Plaza Hotel Brugge (Burg). Er is onthaal met koffie vanaf 10.30 uur. Het debat start om 11 uur en eindigt om 12 uur. De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt gewaardeerd. 

 

Dit is een initiatief van beweging.net Brugge, ondersteund door de Brugse cd&v. De volgende Brugse Babbel zal plaatsvinden op zondag 15 september 2024.