Jong talent Rani Hoste op plaats 4 van Brugse cd&v lijst, samen met Björn De Windt op plaats 25 vertegenwoordigt ze Sint-Pieters

De Brugse cd&v heeft met de gedreven Rani Hoste een ware klepper in huis gehaald. Met de vierde plaats op de lijst kiest de Brugse cd&v vastberaden voor verjonging. In Sint-Pieters vormt ze een sterke tandem met Björn De Windt, een ervaren en betrokken kracht binnen de partij.

Rani Hoste
Rani Hoste, een telg uit de gekende familie Hoste, is met haar 30 jaar een waardevolle aanwinst voor de Brugse cd&v. Ze woont in Sint-Pieters, maar groeide op in Koolkerke waar ze actief was bij KSA Blauwvoet: “Mijn interesse voor politiek is ontstaan bij de jeugdbeweging en de jeugdraad. Als hoofdleidster van de KSA en actief kernlid van de jeugdraad ervaarde ik het belang van goed lokaal bestuur voor de belangen van de Brugse jeugd”.
Momenteel werkt ze als ambtenaar bij de FOD Financiën, en voordien deed ze ervaring op bij het OCMW van Brugge. Haar ambitie is om het beleid van de stad mee te kunnen uittekenen: “Ik zal de stem van jonge Bruggelingen vertegenwoordigen en belangrijke thema’s op de kaart zetten, zoals betaalbaar wonen en het levendig en aantrekkelijk houden van Brugge”.


Björn De Windt
Met de deelname van Björn De Windt aan de gemeenteraadsverkiezingen bevestigt de Brugse cd&v dat het ook in Sint-Pieters de mooie mix tussen jong talent en ervaring kan aanbieden. De 42-jarige toezichter Maritieme Dienstverlening en Kust laat een positieve wind waaien door Sint-Pieters, waar hij actief is in de vzw Sint-Pieters Connected: “Ik voel me gedreven om me in te zetten voor een leefbaar, dynamisch en bruisend Brugge waar het welzijn van elke inwoner centraal staat, waar innovatie wordt aangemoedigd en waar ondernemerschap kansen krijgt en creëert voor iedereen.”

 

Foto Cd&V Pieter Marechal Rani Hoste Dirk De Fauw Björn De Windt